Princesa

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koniec čakania

V piatok ma zaskočil slovami „je tu strašná zima“ a mne sa okamžite zrýchlil tep. Už priletel, je späť v Európe! Zrazu som nevedela, či sa mám tešiť alebo plakať, prepukli vo mne totálne zmiešané pocity. Za posledných pár dní sa odohrali veci, ktoré mi mierne povedané skomplikovali moje úvahy o Nemcovi. Ale v okamihu zistenia, že ho môžem o pár dní vidieť, zavládol v mojej duši chaos.
November je tu a dlho očakávané stretnutie je naplánované. Deň „D“ je zajtra. V hlave mám však milión nezodpovedaných otázok. Bože, čo vlastne od toho očakávam? A čo očakáva on? O čo nám ide? Čo ideme spolu riešiť? Čo bude nasledovať po stretnutí? Príde ďalšie? Viem, že teraz nad tým budem zbytočne uvažovať, pretože všetko sa ukáže zajtra. Ale aj tak, neviem či sa mám tešiť alebo sa tváriť nad vecou. Zdá sa mi, že sa trochu bojím. Áno, bojím sa ale určite nie viac ako on. Riskuje mnoho, keď sa rozhodol napriek všetkým okolnostiam so mnou stretnúť. Už raz som ho zranila, už raz bol mnou sklamaný. A vystavuje sa veľkému riziku znova. Zrejme to nebude len tak, asi mu za to musím naozaj stáť, teda aspoň v to dúfam. Sama sa cítim trochu vinná, mám výčitky za to, čo sa stalo pred vyše dvomi rokmi. Ale každý robí chyby a je tu možno ďalšia šanca.
Keď sa budem zajtra cítiť tak, ako vtedy pod manderlákom, veľkému riziku sa tentoraz vystavím ja. No ty mi za to určite stojíš!

Life is beautiful | stály odkaz

Komentáre

  1. Čo za očakávania
    nič neočakávaj, to je najlepšie, čo sa dá robiť, zlatúch
    Neber to tak, že všetko sa ukáže akutár zajtra, čo sa nič neukázalo doteraz ?
    Vysťažuješ sa, čo máš na srdci, povieš, vypočuješ, čo má na srdci Nemec
    ale prečo Nemec, nebol to Angličan ?
    publikované: 04.11.2010 10:11:59 | autor: lalalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nemám očakávania
    veď ja radšej nič nečakám, uvidím, ako to dopadne. no je tam aj angličan, ale nemec tiež :), prečítaj si článok Nečakané stretnutie :), inak ďakujem za rady :)
    publikované: 04.11.2010 11:01:49 | autor: princesa (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Nem
    ec, aha. Ale v tom chvíľkovom zamyslení bol Angličan. Dievča, striedaš schôdzky s rôznymi cudzokrajnými osobami, len sa tak práši

    A čo Talian, s tým nič ?

    Nemčúri sú pomerne upäté povahy, nezdá sa ti ?
    publikované: 04.11.2010 12:53:43 | autor: lalalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. to sa len zdá :)
    no o talianovi nič neviem :) taký zatiaľ v mojom živote nehral žiadnu rolu :). Posledne sú to všetci cudzinci, ale je to veľká náhoda. Alebo žeby nie? Ja sa držím hesla, že nič nie je náhoda, ale netuším, čo za tým stojí a prečo je to tak, ako to je. Možno sa mi vyjasní neskôr, v čom pevne dúfam :)
    publikované: 05.11.2010 23:28:42 | autor: princesa (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014