Princesa

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zákon príťažlivosti

V mojom živote nastali za posledné tri roky obrovské zmeny. Skončenie dlhoročného vzťahu, hľadanie seba samej, vpád do ďalšieho vzťahu a zranenie iných nevinných ľudí, cesta do Ameriky, krátky pocit šťastia, rodinné nezhody a rozvod rodičov, promócie a mamin nový priateľ, hľadanie práce počas najväčšej krízy, sťahovanie z internátu, spoločné bývanie s vtedajším priateľom, snaha primäť ho na niečo, na čo nebol pripravený, zmena zamestnania, neschopnosť akceptácie reality, poznanie tvrdej reality a ukončenie vzťahu, sťahovanie a znovu hľadanie.
Opäť som na začiatku.
Teraz, posilnená ďalšími životnými skúsenosťami, si dobre premyslím, čo vlastne chcem, za čím pôjdem. Pretože to, o čo žiadame, to dostaneme. No myšlienky nie sú najdôležitejšie, pokiaľ vaše pocity nie sú v súlade s vaším myslením. V prvom rade sa musím naučiť kontrolovať svoje emócie, im podriadiť svoje myšlienky, sny, zamerať na konkrétny cieľ a veriť v neho, akoby už bol realitou. Toto je presne to, na čo idem sústrediť všetku svoju energiu. Chcem hmatateľný dôkaz toho, že každý je sám tvorcom svojho šťastia. Hoci som bola už o tom veľakrát presvedčená, posledných pár rokov som na to akoby zabudla. Potrebujem nový impulz, vieru v seba a v svoje schopnosti, pretože ja ich naozaj mám. Zatiaľ vždy, o čo som naozaj prosila, som aj dostala. A teraz nastal ten čas, keď chcem žiadať znova, lebo si to zaslúžim. Zaslúžim si byť šťastná a mať všetko, aby som sa mohla tešiť zo svojho života.
Idem pracovať na vizualizácii svojich snov. Pretože jedine ja som tá, ktorá si tvorí svoj svet a priťahuje veci, ľudí a životné situácie okolo seba. Pros a dostaneš. Preto si veľmi dobre premyslite, na čo sústreďujete svoje myšlienky, svoju energiu, aké pocity vo vás prevládajú. Dobré či zlé? Ak sa cítite šťastný, spokojný, bohatý a zdravý, priťahujete na seba to isté.
To je zákon príťažlivosti.

Life is beautiful | stály odkaz

Komentáre

  1. ááá voľakto
    fičí na Tajomstve...:-)))... schvaľujem...budiž vyslyšená!!
    publikované: 23.10.2010 20:05:03 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ďakujem :)
    dúfam, že budem :)
    publikované: 24.10.2010 11:56:54 | autor: princesa (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014